Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

şey 3- Kaçış merdiveni yapının haricinde kalabilir. Ancak bununla alakalı uyulması gereken kimi kurallar mevcut. örneğin; bir yapının yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden çokça ise yapı dışına örtüsüz merdiven örgülmasına mezuniyet verilmemektedir.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en makro üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın bapsı acil çıkış için kullanılacaksa o devir zaruri koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Horda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara ağır suhulet esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir binası vardır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın Yangın Kapısı Fiyatları yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yanı gün opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kol ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara şayeste biçimde Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Bu sebeple yapı içinde herhangi bir yangın riskine karşı yapım Yangın Çıkış Kapısı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page